Friday, 1 July 2011

PROMO MS INTERIOR WALLPAPER

Penggunaan Kertas Dinding atau lebih dikenali dengan nama Wallpaper @ Wallcoverings sebagai kemasan dinding merupakan satu pilihan yang baik dan bijak. Ia memberi corak, warna malah tekstur yang tidak mampu diperolehi dengan penggunaan cat. Kerja pemasangannya juga boleh dikatakan mudah dan cepat. Selain mudah ditanggal tanpa merosakkan dinding asal.

Kertas Dinding yang berkualiti mampu bertahan lama sehingga boleh mencapai 3, 4 tahun lamanya dan tidak mudah pudar. Ini menjadikan ia satu pilihan yang juga berkesan dari segi kos. Pemilihan Kertas Dinding perlu dibuat dengan teliti khususnya ia selaras dengan konsep serta dekorasi yang diingini oleh sesebuah rumah atau pejabat. Pemilihan corak dan warna yang tepat pastinya memberi kepuasan untuk anda. Pelbagai jenis, ciorak dan warna yang anda inginkan boleh didapati di MS INTERIOR WALLPAPER.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI 

Mad : 017-9692093
Sha : 017-2944845
FB : Pemasangan Wallpaper

Dari aspek penjagaan, ia haruslah bebas dari kelembapan yang tinggi. Jika terkena air, anda harus segera lap dengan kain atau span dan keringkan. Disini disertakan beberapa contoh Wallcoverings dari MS INTERIOR untuk panduan anda semua...

No comments:

Post a Comment